ThunderBox – nej tak!

biograf_biocityDet var blevet til et halv års pause fra BioCity Århus siden jeg sidst var derinde, da jeg så Skyfall i mandags. Siden sidst har BioCity moderniseret deres store sal med nye sæder. Der gør de endelig plads til en kæmpe cola, uden at have et stort colabæger under! Samt 3-4 af rækkerne i midten af salen har fået smidt Butkicker i sæderne – ThunderBox kalder de det, som koster en tier ekstra.

Ja ThunderBox, det skulle jeg da prøve… Og hold da op det var en rædselsfuldt oplevelse! De nye sæder er ikke længere dejlig bløde som før, nu er de kun næsten i plastik. Av min røv. Butkickeren var ikke under sædet, men i ryglænet, som bare sparker, pumper, hopper derud af i ens ryg lige fra reklamerne til filmen er færdig. Av min ryg. Kan godt være jeg er ved at være en sur gammel mand, men det er sgu en ommer.

Det blev til 3 gange for mig – første, sidste og eneste gang!